9,4
1.055 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.055 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed ontvangst, vriendelijk personeel goede uitleg.

Rudolf de Bruyn (Sas van Gent)
23-04-2020

Alles prima geregeld vanaf aankoop tot inmiddels uitgevoerde bandenwissel, correcte medewerkers en prima communicatie.

Danny Elve (Terneuzen)
17-04-2020

Correcte en eerlijke 1' onderhoudsbeurt van mijn wagen.

Mevr Carla
17-04-2020

Zeer betrouwbaar en goede dealer.

Dhr. A. van der Lijcke (Terneuzen)
17-04-2020

Het straalt positief uit naar klanten en geeft een gevoel van kennis en klantvriendelijkheid.

frans van Waes
17-04-2020

Prettige enthousiaste mensen, meedenkend en oplossingsgericht handelen.

Dhr F de Ridder
17-04-2020

We zijn al jaren zeer tevreden over deze dealer, inmiddels is het team medewerkers bekend voor ons.

J.L. van Gastel (Kruiningen)
26-03-2020

Vriendelijke, persoonlijke benadering. Personeel doet echt haar/zijn best voor je.

N. Uneputty
26-03-2020

De service is altijd prima en het maken van een afspraak (leenfiets e.d.) altijd prima voor elkaar. De prijzen van een kleine beurt zijn echter aan de hoge kant (voor hetgeen er gedaan wordt) maar daar kan Cappendijk niets aan doen.

jos van westen
26-03-2020

Klantvriendelijk, goede service, goed personeel.

dhr.A. de Ridder
26-03-2020

Men staat altijd voor je klaar. Men verleent uitstekende service. Alle vragen worden beantwoord. Er is altijd vervoer als het wat langer duurt met bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Als je blijft wachten wordt er spontaan koffie aangeboden.Met andere woorden een klantvriendelijk en gedegen bedrijf.

Sjaak Sanders (Terneuzen)
26-03-2020

Ruime garage, mooie showroom, nette service en medewerkers.

Annelien Martens (Terneuzen )
19-03-2020

Tevreden.

M v d Vijver (Aadenburg)
19-03-2020

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Geldof
13-03-2020

Goede service, vriendelijke mensen en meedenkend.

fam Ornek
05-03-2020

De ontvangst door de dealer was prima. Alleen het inruilaanbod wat door de importeur werd beloofd, werd bij lange na niet gehaald. Daar zat een verschil van € 1500 minder in.

A.Kramer Freher (Sint Jansteen)
05-03-2020

We zijn tevreden over de garage. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Vooraf wordt een kostenplaatje gemaakt en als er iets verandert wordt dat aangegeven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Fam. van Iwaarden (Hoek)
19-02-2020

Goede ontvangst ,duidelijke uitleg over de mogelijkheden(types auto)

Cor Goossen (Terneuzen)
19-02-2020

Uitstekende service van zowel de garage als de verkoop.

Herbert Jonkman
19-02-2020

Het cijfer 10 komt de mensen zeker toe,omdat wij privé en zakelijk geen verdere wensen hebben.

grootzwagers (ossenisse)
18-02-2020

Alles perfect geregeld

Ineke (Breskens)
05-02-2020

Betrouwbaar, goede service, klantvriendelijk.Afspraken worden stipt nagekomen. De werkzaamheden worden correct en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Jozef van Houte (St. Jansteen)
05-02-2020

Goede service en een prettige receptie en een goede ontvangst. Alle lof.

Jan de Putter (Terneuzen)
05-02-2020

Altijd een prettige ontvangst en persoonlijke belangstelling, goede uitleg, lekkere koffie en vakkundig personeel! Cappendijk is al meer dan 25 jaar mijn garage

Marijke Fassaert (Terneuzenh)
29-01-2020

Goede serviceKlant vriendelijk

L M Kalle (Oostburg)
29-01-2020

Goede service vriendelijke mensen

Wesley Blowers (Hengstdijk)
29-01-2020

Hartelijk ontvangst/behandeling. Prima service. Vakkundig handelen.

Wim Koster. (Terneuzen.)
29-01-2020

Klantgericht klantvriendelijk bekwaam bedrijf

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
29-01-2020

goede service / duidelijke afspraken

E.E.J De Bock (Westdorpe)
28-01-2020

Prijsopgave viel qua hoogte tegen (kleine onderhoudsbeurt in combinatie met APK). Uiteindelijke factuurbedrag was nog hoger. Redenen om in de toekomst te onderzoeken of deze dealer nog concurrerend is voor onderhoudsbeurt / APK.

C. Bonte (Aardenburg)
22-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.