9,4
1.069 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.069 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk personeel en goede service.

A Kors (Breskens )
21-04-2021

Werkzaamden worden goed uitgevoerd en een correcte behandeling.

dhr : J.A. den Dunnen (Terneuzen)
15-04-2021

Uitstekende service. Auto werd opgehaald en weer teruggebracht door een medewerker.

Otto Berbee (Hulst)
07-04-2021

Zeer goede service.

Dhr. A. van der Lijcke (Terneuzen)
07-04-2021

Goede uitleg, en vriendelijke ontvangst.

dhr.L.Segeren
07-04-2021

Je voelt je altijd welkom, iedereen is aardig zonder opdringerig te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ook als je alleen wat vragen hebt.

Naomy Uneputty (Westdorpe )
07-04-2021

Alles wordt netjes afgehandeld.

n j Beun-Sinon (biervliet)
06-04-2021

Alles dat ik gevraagd heb, is gedaan voor een schappelijke prijs. Vriendelijke ontvangst.

M. Kornelis (Philippine )
01-04-2021

Als ik het vermoeden heb dat er iets aan de hand is met de auto (een vreemd geluid enz.) dan kan ik direct naar de garage. En wordt het euvel direct verholpen.

M.J. Vliegendhart (Terneuzen)
24-03-2021

Reparatie snel en correct uitgevoerd. Prima service.

Ko Geluk (Axel)
24-03-2021

Zeer vriendelijke medewerkers en topkwaliteit service. Afspraken zijn duidelijk, begeleiding is hulpvaardig en vriendelijk en je komt niet voor verrassingen te staan. Topmerk en topgarage!

Romy (Hulst)
18-03-2021

Zeer vriendelijk, behulpzaam, geven veel en juiste uitleg over de werkzaamheden. Heel tevreden over dit autobedrijf

Dennis (Terneuzen)
16-03-2021

Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

L Dieleman - Faas (Terneuzen)
11-03-2021

Tot nu toe tevreden.

Mevr R Dierickx (Hoek)
05-03-2021

Ben al meer dan 30 jaar een tevreden klant.

G.M.Bun
01-03-2021

Alles tot volle tevredenheid verlopen van begin tot eind! Er was slechts 1 spelbreker, die corona-griep.

Rob Elders (Vlissingen)
25-02-2021

De service is prima.

Joke van der Molen (Zaamslag)
22-02-2021

Prima service, goede ontvangst, werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

I.C. Oubrie (Oostburg)
22-02-2021

Goede service, al jaren!

H. Risseeuw (Biervliet)
11-02-2021

Prettig bedrijf wat zijn afspraken na komt.

A.Kramer Freher
11-02-2021

Kom daar al jaren en ben er zeer tevreden over. Een goed klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. Tevens kwalitatief zeer goed. Nog nooit problemen gehad met dit bedrijf. Indien de auto uit een beurt komt merk je dit erg goed. Auto draait en loopt dan weer als een tierelier.

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
11-02-2021

Goede service, vriendelijk behulpzaam personeel.

Ramazan Ince (Sas van Gent)
29-01-2021

Vriendelijke medewerkers, ook aan de receptie, prijsopgave vooraf en bij verdere reparaties die nodig zijn eerst overleg met prijsopgave, kundige monteurs.

Jan de Putter (Terneuzen)
29-01-2021

Tijdens een jaarlijkse onderhoud van mijn vorige auto 2018 was mijn vraag om de navigatie te updaten (had een voucher gekocht bij mijn vorige Toyota dealer), waren ze vergeten te doen. Dezelfde vraag gesteld in 2019 kreeg toen het antwoord de voucher is verlopen, was maar 3 jaar geldig.

j Tanghe
28-01-2021

Volledig tevreden over deze dealer. Aangename en vriendelijke medewerkers geven een vakkundige service. TOP !

Edy van Vliembergen (Graauw.)
21-01-2021

Alles correct verlopen! Was door het coronavirus allemaal anders dan anders verlopen, de Toyota Aygo is netjes hier voor de deur afgeleverd CHAPEAU!

mevr.Madelein Kruijsse
21-01-2021

Leveren goede service en kwaliteit, behulpzaam en vriendelijk personeel.

R. Smolenaers
21-01-2021

Goede, duidelijke afspraken. Auto werd opgehaald en weer thuisgebracht door monteur uit de buurt. Prijsopgave vooraf. Zeer klantvriendelijk.

Wilfried Gijsel (Axel)
18-01-2021

Zeer klantvriendelijk.

Wilfried Nielen (Terneuzen )
14-01-2021

Service is uitstekend, vooral het meedenken over wat voor mij persoonlijk gunstig is om te laten uitvoeren tijdens een beurt. B.v. een update van de gps kaart laten maken, er was namelijk een speciale aanbieding van Toyota waar ik gebruik van heb gemaakt

A. Schakel (Hulst)
11-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.