9,4
1.007 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.007 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ben erg tevreden over Autobedrijf Cappendijk Terneuzen, zou er zo een nieuwe of 2de hands auto kopen

Arno De Waal (Hengstdijk)
25-09-2020

Overzichtelijk opstelling van de wagens in de showroom.

D. van der Zalm (Philippine)
21-09-2020

Omdat alles gewoon goed is, vriendelijk en vakkundig personeel.

J Langerak (Hulst)
21-09-2020

je wordt er gewoon netjes en goed geholpen verder geen klachten.

Harry Baas (Terneuzen)
10-09-2020

Al jaren trouwe klant vanwege de goede ervaringen, het vriendelijke en professionele personeel, je wordt er correct geholpen.

Ella Bovendeur (Terneuzen)
18-08-2020

Zéér vriendelijk en behulpzaam. Koffie gehad en vervangende auto.

R Kaijser (Nieuw namen )
14-08-2020

Afspraken worden worden goed uitgevoerd en als er bijkomende kosten zijn wordt er eerst overlegd.

JP van de Wege (Axel)
13-08-2020

Ben al jaren klant en zeer tevreden.

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
12-08-2020

Bij Cappendijk Toyota word je altijd eerlijk en correct behandeld, afspraken worden nagekomen, het klopt er altijd, en betalen hoort erbij, maar dat is overal. Je krijgt er waar voor je geld.

Dhr. J.A.M. Herwegh (Sint Jansteen)
12-08-2020

Ik ben zeer tevreden, ondanks de onduidelijke levertijden ivm corona is alles goed gegaan, ik kreeg ook goed advies toen de datum van de BPM wijziging dichterbij kwam zodat ik niet ineens een hogere rekening kreeg. De verkoper kwam zelf ook kijken toen mijn oude auto die niet meer kon rijden werd opgehaald. Al mijn speciale voorzieningen zijn netjes gemonteerd. Bovenop dat het gewoon een geweldige auto is waar ik heel blij van word, was het hele proces bij Autobedrijf Cappendijk een prettige ervaring.

Mevr. K.E. Kloos ('s-Heerenhoek)
07-08-2020

Over alles tevreden.

V scheele (Vlissingen)
06-08-2020

Als U probleemloos wilt autorijden dan gaat U naar Cappendijk.

Chris Ollebek (Terneuzen)
03-08-2020

Erg fijne, goede, vriendelijke en professionele service. Duidelijke informatie en kostenplaatje.

Mandy (Terneuzen)
03-08-2020

vriendelijk altijd en goede service.

Dhr.A.P.Wage (Oostburg)
03-08-2020

Menselijk, deskundig, luisteren, oplossinggerichtheid.

Renée de Waele (Heikant)
03-08-2020

Receptie medewerkers geven goede uitleg en antwoord op je vragen. Verkoopmedewerkers zijn niet allemaal goed opgeleid, nu al paar keer voorgekomen dat ze geen antwoord op mijn vragen wisten. Soms denk ik dat er te weinig personeel rond loopt. Verkoop medewerkers hebben het altijd druk en zijn gehaast.

Dooms (Terneuzen )
31-07-2020

Gewoon goede snelle service volgens afspraak 's ochtends gebeld en kon de zelfde dag 's middags terecht voor de reparatie.

Leo Pancras ('S-Heerenhoek )
31-07-2020

Al meer dan 10 jaar ben ik een tevreden klant. Service is prima, koffie ook. De mensen zijn vriendelijk en je merkt dat ze hun werk graag doen. Kortom ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn voor jou als klant.

Ferrie Moubis (Hulst)
16-07-2020

Goed automerk, nooit extra reparaties, ik rij al vanaf 1996 met Toyota, zeer goede garage, goed personeel!

EPM Nachtegael (Sint Jansteen)
06-07-2020

Zeer goed.

Dhr. Vinke
17-06-2020

Vriendelijk, correct, hulpvaardig en altijd bereid uitvoerig uitleg of toelichting te geven. Dit geldt voor het gehele team!

Fam. van den Brande (Hulst)
17-06-2020

Prima sevice en bij grote kosten altijd een belletje, dus geen verassingen achteraf.

D. van Nugteren (Sas van Gent)
17-06-2020

Vervanging van de acherruit van m'n Toyota IQ is binnen de opgegeven termijn en offerte uitgevoerd. Vriendelijk en professioneel geholpen.

A. Balt (Hulst)
10-06-2020

Prettige sfeer en ontvangst, prima afhandeling, correcte uitleg bij verrichte werkzaamheden (al zijn dat er eigenlijk nooit veel).

Orlof Bosma (Terneuzen)
03-06-2020

Ontzettend vriendelijk personeel. Altijd een zeer goede ontvangst, door iedereen. Iedereen is ter zake kundig. Er hangt een goede sfeer in het hele bedrijf. Je voelt je geen nummer.

R & I van Oord (Middelburg)
03-06-2020

Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke dealer. Auto wordt prima onderhouden en spic en span terug afgeleverd.

Fabian Acda (Axel)
29-05-2020

Daar wij al jaren gebruik maken van de service van deze garage zien wij geen reden om een nieuw auto merk te gaan bekijken of te overwegen. De dienst verlening is tot op heden alleen maar zeer correct geweest.

E.P.Kroes (Sint. Jansteen)
28-05-2020

Prettige omgang met het gehele team.

Ko de Jonge. (Zaamslag.)
25-05-2020

Goede service, vriendelijke benadering.

E. Dankaart
21-05-2020

Mijn beoordeling, er is niets om over te klagen.

H.Beckers (Terneuzen.)
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.