9,4
1.079 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.079 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd correct, voldoende informatie vooraf, directe antwoorden op gestelde vragen, vriendelijkheid, snelle service, nakomen van afspraken.

J.A. Roose (Terneuzen)
11-06-2021

Goede garage, afspraken worden perfect nagekomen, goede service en vriendelijke medewerkers.

R. Francke
07-06-2021

Uitstekende service en altijd behulpzaam en vriendelijk. De auto werd opgehaald door een medewerker die ook in Hulst woont.

Otto Berbee (Hulst)
03-06-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Jolanda de Jager
03-06-2021

Geweldig adres met luisterend oor voor de client en kennis van zaken.

Dick Jeremiasse (Terneuzen)
25-05-2021

Vanwege de klantvriendelijkheid, de service en het contact.

Fabian Acda (Axel)
21-05-2021

Alles is goed geregeld.

Marinus Verschelling (Eede.)
18-05-2021

Aandacht. Persoonlijke benadering. Adequate reacties bij tussentijdse vragen.

Hans de Kwant
14-05-2021

Vriendelijk en goed.

mevr:C.Vermeerssen (Sint Jansteen)
12-05-2021

Tevreden over alles.

Math herpers (Oostburg)
05-05-2021

Vriendelijk personeel en goede service.

A Kors (Breskens )
21-04-2021

Werkzaamden worden goed uitgevoerd en een correcte behandeling.

dhr : J.A. den Dunnen (Terneuzen)
15-04-2021

Uitstekende service. Auto werd opgehaald en weer teruggebracht door een medewerker.

Otto Berbee (Hulst)
07-04-2021

Zeer goede service.

Dhr. A. van der Lijcke (Terneuzen)
07-04-2021

Goede uitleg, en vriendelijke ontvangst.

dhr.L.Segeren
07-04-2021

Je voelt je altijd welkom, iedereen is aardig zonder opdringerig te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ook als je alleen wat vragen hebt.

Naomy Uneputty (Westdorpe )
07-04-2021

Alles wordt netjes afgehandeld.

n j Beun-Sinon (biervliet)
06-04-2021

Alles dat ik gevraagd heb, is gedaan voor een schappelijke prijs. Vriendelijke ontvangst.

M. Kornelis (Philippine )
01-04-2021

Als ik het vermoeden heb dat er iets aan de hand is met de auto (een vreemd geluid enz.) dan kan ik direct naar de garage. En wordt het euvel direct verholpen.

M.J. Vliegendhart (Terneuzen)
24-03-2021

Reparatie snel en correct uitgevoerd. Prima service.

Ko Geluk (Axel)
24-03-2021

Zeer vriendelijke medewerkers en topkwaliteit service. Afspraken zijn duidelijk, begeleiding is hulpvaardig en vriendelijk en je komt niet voor verrassingen te staan. Topmerk en topgarage!

Romy (Hulst)
18-03-2021

Zeer vriendelijk, behulpzaam, geven veel en juiste uitleg over de werkzaamheden. Heel tevreden over dit autobedrijf

Dennis (Terneuzen)
16-03-2021

Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

L Dieleman - Faas (Terneuzen)
11-03-2021

Tot nu toe tevreden.

Mevr R Dierickx (Hoek)
05-03-2021

Ben al meer dan 30 jaar een tevreden klant.

G.M.Bun
01-03-2021

Alles tot volle tevredenheid verlopen van begin tot eind! Er was slechts 1 spelbreker, die corona-griep.

Rob Elders (Vlissingen)
25-02-2021

De service is prima.

Joke van der Molen (Zaamslag)
22-02-2021

Prima service, goede ontvangst, werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

I.C. Oubrie (Oostburg)
22-02-2021

Goede service, al jaren!

H. Risseeuw (Biervliet)
11-02-2021

Prettig bedrijf wat zijn afspraken na komt.

A.Kramer Freher
11-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.