9,4
1.097 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.097 beoordelingen

Filter

Goede service! Vriendelijk geholpen, en netjes op mijn werk afgezet!!

E.M. R
21-04-2022

Hele goed review Super tevreden !

A.J. V
03-04-2022

Onderhoud Prima service

J.J. G
10-03-2022

Zeer goede service Zeer tevreden zoals altijd

Toyota eigenaar
02-02-2022

Uitstekende benadering naar de klant . Heel tevreden hoe ik als klant word behandeld, met name de service is prima.

A.C. S
07-01-2022

Geweldig Geweldig goede service en algemene kennis. Auto voldoet meer dan ik verwacht had. De nazorg hebben wij als zeer positief ervaren.

B.G. T
07-01-2022

Alles klopt. Zowel de medewerkers van de verkoop als de receptie als de werkplaats zijn top. Je wordt er door iedereen fantastisch geholpen. Echt top.

Marie-jeanne Van den Bergen
21-12-2021

Goede service en kwaliteit Super tevreden en heel vriendelijk personeel En Super service voor onderhoud van onze auto's

P. Leeraert
13-12-2021

Jaarlijks onderhoud, update software en keuring. Zoals altijd, goede informatie vooraf over kosten en werkzaamheden. Prettig dat auto aan huis wordt opgehaald/teruggebracht.

Fam. van den Brande, Hulst
11-11-2021

Top bedrijf,betrouwbaar. De volgende auto kopen wij zeker bij garage Cappendijk

P. de Buck
19-10-2021

top bedrijf ik ben zeer tevreden over de service bij de aflevering van mijn nieuwe corolla

Toyota eigenaar
15-09-2021

Highlander Recent een nieuwe highlander bij Cappendijk gekocht. Uitstekend door verkoper Jan Mechielsen bij proefrit en aankoop geholpen.

D. K
08-08-2021

Goede service Zeer tevreden hoe ik ben geholpen met de beslissing om de toyota yaris te kopen. Fijne proefrit met de auto gereden, dat hielp natuurlijk ook met de beslissing. Top Auto en lekker zuinig.

Toyota eigenaar
03-08-2021

Prima zaak.

E.T. oss
15-07-2021

Omdat ik zeer tevreden ben, behulpzaam en vriendelijk.

Dhr. Leo Rammelaere (Eede)
05-07-2021

Omdat ze heel erg hun best doen om alles zo prettig mogelijk te regelen ondanks de vertragingen bij de fabriek ivm de coronapandemie.

Mevr. K. Kloos ('s-Heerenhoek )
05-07-2021

Al ca. 25 jaar klant bij deze dealer en ik ben niet van plan dat te veranderen.

Marijke Fassaert (Terneuzen)
30-06-2021

Gewoon goed.

M. Vinke
21-06-2021

Altijd correct, voldoende informatie vooraf, directe antwoorden op gestelde vragen, vriendelijkheid, snelle service, nakomen van afspraken.

J.A. Roose (Terneuzen)
11-06-2021

Goede garage, afspraken worden perfect nagekomen, goede service en vriendelijke medewerkers.

R. Francke
07-06-2021

Uitstekende service en altijd behulpzaam en vriendelijk. De auto werd opgehaald door een medewerker die ook in Hulst woont.

Otto Berbee (Hulst)
03-06-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Jolanda de Jager
03-06-2021

Geweldig adres met luisterend oor voor de client en kennis van zaken.

Dick Jeremiasse (Terneuzen)
25-05-2021

Vanwege de klantvriendelijkheid, de service en het contact.

Fabian Acda (Axel)
21-05-2021

Alles is goed geregeld.

Marinus Verschelling (Eede.)
18-05-2021

Aandacht. Persoonlijke benadering. Adequate reacties bij tussentijdse vragen.

Hans de Kwant
14-05-2021

Vriendelijk en goed.

mevr:C.Vermeerssen (Sint Jansteen)
12-05-2021

Tevreden over alles.

Math herpers (Oostburg)
05-05-2021

Vriendelijk personeel en goede service.

A Kors (Breskens )
21-04-2021

Werkzaamden worden goed uitgevoerd en een correcte behandeling.

dhr : J.A. den Dunnen (Terneuzen)
15-04-2021