9,4
1.109 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.109 beoordelingen

Filter

Super goede en klantvriendelijk benadering Ik ben heel tevreden met diensten van deze garage, klantvriendelijk en proffessineel

Toyota eigenaar
23-11-2022

Prima service Zeer tevreden over het personeel en de service

H. de Ru
17-11-2022

Prima bedrijf Goede service, klantvriendelijk en punctueel.

Bart van den Brande
10-11-2022

Top garage Vanaf het bestellen van de auto tot aan de levering van de auto altijd goed geïnformeerd en netjes en vriendelijk geholpen. Leuke en aardig personeel!

J.de Brouwer
27-10-2022

Service OK, Louwman moet niet blijven bellen via waarschijnlijk callcenter!!!!! Zoals gewoonlijk alles zoals afgesproken. Vond echter het herhaald bellen door callcenter van Louwman beetje vervelend, daar ik al had aangegeven rechtstreeks met garage Cappendijk contact te nemen voor geschikt moment. Gelukkig werken in deze garage wel mensen. Lof!

F. N.
21-10-2022

Begrijpen de klant! Klant en service gericht, beter kan het haast niet bij Toyota Cappendijk Terneuzen

E.J. V
06-10-2022

Goede service voor zover ik kan nagaan. Wel vriendelijk en heel behulpzaam, zoals het ophalen en terugbrengen van de auto.

Toyota eigenaar
05-10-2022

Goede service omdat je er goed geholpen wordt, goede afpraken kan maken, bieden goede service, zijn vriendelijk en behulpzaam

R.E.E. V
11-07-2022

plezierige ervaring De wijze waarop Toyota Cappendijk mij op tijd mededeelt dat mijn auto toe is aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt en de daaraan gebonden kosten, kan een voorbeeld zijn voor de gehele autobranche. Zo ook de contacten tijdens de werkzaamheden tav opduikende aandachtspuntjes zie ik als attentie. De vriendelijkheid van de medewerkers ervaar ik als zeer plezierig en als bewijs van uitstekend vakmanschap. deze ervaringen hoor ik zeldzaam over andere bedrijven. Het bewijst hoe goed Cappendijk zijn reputatie continueert.

E.G. van Bergen
07-07-2022

Top bedrijf Ik word altijd vlot en voorkomend geholpen.

W.C. S
01-07-2022

Ik heb al circa 15 jaar goede ervaring met deze dealer.

Toyota eigenaar
24-06-2022

Nieuwe toyota aygo x wat een geweldige auto

Toyota eigenaar
23-06-2022

Goede service! Vriendelijk geholpen, en netjes op mijn werk afgezet!!

E.M. R
21-04-2022

Hele goed review Super tevreden !

A.J. V
03-04-2022

Onderhoud Prima service

J.J. G
10-03-2022

Zeer goede service Zeer tevreden zoals altijd

Toyota eigenaar
02-02-2022

Uitstekende benadering naar de klant . Heel tevreden hoe ik als klant word behandeld, met name de service is prima.

A.C. S
07-01-2022

Geweldig Geweldig goede service en algemene kennis. Auto voldoet meer dan ik verwacht had. De nazorg hebben wij als zeer positief ervaren.

B.G. T
07-01-2022

Alles klopt. Zowel de medewerkers van de verkoop als de receptie als de werkplaats zijn top. Je wordt er door iedereen fantastisch geholpen. Echt top.

Marie-jeanne Van den Bergen
21-12-2021

Goede service en kwaliteit Super tevreden en heel vriendelijk personeel En Super service voor onderhoud van onze auto's

P. Leeraert
13-12-2021

Jaarlijks onderhoud, update software en keuring. Zoals altijd, goede informatie vooraf over kosten en werkzaamheden. Prettig dat auto aan huis wordt opgehaald/teruggebracht.

Fam. van den Brande, Hulst
11-11-2021

Top bedrijf,betrouwbaar. De volgende auto kopen wij zeker bij garage Cappendijk

P. de Buck
19-10-2021

top bedrijf ik ben zeer tevreden over de service bij de aflevering van mijn nieuwe corolla

Toyota eigenaar
15-09-2021

Highlander Recent een nieuwe highlander bij Cappendijk gekocht. Uitstekend door verkoper Jan Mechielsen bij proefrit en aankoop geholpen.

D. K
08-08-2021

Goede service Zeer tevreden hoe ik ben geholpen met de beslissing om de toyota yaris te kopen. Fijne proefrit met de auto gereden, dat hielp natuurlijk ook met de beslissing. Top Auto en lekker zuinig.

Toyota eigenaar
03-08-2021

Prima zaak.

E.T. oss
15-07-2021

Omdat ik zeer tevreden ben, behulpzaam en vriendelijk.

Dhr. Leo Rammelaere (Eede)
05-07-2021

Omdat ze heel erg hun best doen om alles zo prettig mogelijk te regelen ondanks de vertragingen bij de fabriek ivm de coronapandemie.

Mevr. K. Kloos ('s-Heerenhoek )
05-07-2021

Al ca. 25 jaar klant bij deze dealer en ik ben niet van plan dat te veranderen.

Marijke Fassaert (Terneuzen)
30-06-2021

Gewoon goed.

M. Vinke
21-06-2021