9,4
990 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

990 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al meer dan 10 jaar ben ik een tevreden klant. Service is prima, koffie ook. De mensen zijn vriendelijk en je merkt dat ze hun werk graag doen. Kortom ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn voor jou als klant.

Ferrie Moubis (Hulst)
16-07-2020

Goed automerk, nooit extra reparaties, ik rij al vanaf 1996 met Toyota, zeer goede garage, goed personeel!

EPM Nachtegael (Sint Jansteen)
06-07-2020

Zeer goed.

Dhr. Vinke
17-06-2020

Vriendelijk, correct, hulpvaardig en altijd bereid uitvoerig uitleg of toelichting te geven. Dit geldt voor het gehele team!

Fam. van den Brande (Hulst)
17-06-2020

Prima sevice en bij grote kosten altijd een belletje, dus geen verassingen achteraf.

D. van Nugteren (Sas van Gent)
17-06-2020

Vervanging van de acherruit van m'n Toyota IQ is binnen de opgegeven termijn en offerte uitgevoerd. Vriendelijk en professioneel geholpen.

A. Balt (Hulst)
10-06-2020

Prettige sfeer en ontvangst, prima afhandeling, correcte uitleg bij verrichte werkzaamheden (al zijn dat er eigenlijk nooit veel).

Orlof Bosma (Terneuzen)
03-06-2020

Ontzettend vriendelijk personeel. Altijd een zeer goede ontvangst, door iedereen. Iedereen is ter zake kundig. Er hangt een goede sfeer in het hele bedrijf. Je voelt je geen nummer.

R & I van Oord (Middelburg)
03-06-2020

Een zeer betrouwbare en klantvriendelijke dealer. Auto wordt prima onderhouden en spic en span terug afgeleverd.

Fabian Acda (Axel)
29-05-2020

Daar wij al jaren gebruik maken van de service van deze garage zien wij geen reden om een nieuw auto merk te gaan bekijken of te overwegen. De dienst verlening is tot op heden alleen maar zeer correct geweest.

E.P.Kroes (Sint. Jansteen)
28-05-2020

Prettige omgang met het gehele team.

Ko de Jonge. (Zaamslag.)
25-05-2020

Goede service, vriendelijke benadering.

E. Dankaart
21-05-2020

Mijn beoordeling, er is niets om over te klagen.

H.Beckers (Terneuzen.)
21-05-2020

Goed verzorgde showroom, lekkere koffie.

Dhr. A. van Kakerken
21-05-2020

Mijn auto wordt opgehaald en komt keurig terug, erg blij dat men dit doet.

mevr.C.Vermeerssen-van Veen
21-05-2020

Gewoon goede garage met vriendelijk personeel. En altijd tevreden over alles.

Caroline Mirrer (Axel)
21-05-2020

vlotte onderhandelingen, correcte prijs, verkoper kan zich inleven in onze noden en wensen, en nam uitgebreid de tijd bij het afleveren van onze nieuwe auto.

Rudy Van Renterghem (Aardenburg)
21-05-2020

Service, kantvriendelijkheid, correct, reeds jaren tevreden klant.

Dhr. Marc F De Hertogh (Overslag)
15-05-2020

Afspraken en de uitvoering van de te verrichten werkzaamheden worden accuraat en stipt nagekomen en uitgevoerd.

Frans Colman (St. Jansteen)
15-05-2020

Altijd zeer goede, duidelijke en vriendelijke service.

Dennis De Wolf (Terneuzen)
14-05-2020

Solide bedrijf, niet al te veel poespas. Er kan veel geregeld worden.

Willem vanVeen (Goes)
14-05-2020

ik beoordeel Cappendijk B.V. met een 10, omdat ik altijd vakkundig en correct behandeld word, nooit geen probleem na een uitgevoerde beurt. Veel waar voor je geld.

Dhr. J.A.M. Herwegh (Sint Jansteen)
29-04-2020

Je wordt er correct en snel geholpen.

Ko Geluk (Axel)
29-04-2020

De Verso heeft weer zijn grote beurt gehad. In Corona tijd. Balie was goed afgeschermd (1,5 meter voorschrift), Er is tijdens de beurt gebeld voor een kleine extra ingreep en de leenfiets deed het ook prima. Niets te klagen dus. Ga zo door.....

Piet Kentin (Terneuzen)
29-04-2020

omdat ik netjes ben behandeld.

n j beun-sinon (biervliet)
29-04-2020

Goed ontvangst, vriendelijk personeel goede uitleg.

Rudolf de Bruyn (Sas van Gent)
23-04-2020

Alles prima geregeld vanaf aankoop tot inmiddels uitgevoerde bandenwissel, correcte medewerkers en prima communicatie.

Danny Elve (Terneuzen)
17-04-2020

Correcte en eerlijke 1' onderhoudsbeurt van mijn wagen.

Mevr Carla
17-04-2020

Zeer betrouwbaar en goede dealer.

Dhr. A. van der Lijcke (Terneuzen)
17-04-2020

Het straalt positief uit naar klanten en geeft een gevoel van kennis en klantvriendelijkheid.

frans van Waes
17-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.