9,4
1.119 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.119 beoordelingen

Filter

Goede service Te vrede

R. K
20-09-2023

Tevreden Jarenlang een ander merk gereden, maar sinds ik overgestapt ben naar Toyota zou ik niet meer terug willen. De auto is perfect en de service van Toyota ook

Toyota eigenaar
07-09-2023

goede service en correct personeel. onderhoudsbeurt geslaagd. vriendelijk personeel. de stofzuigbeurt kon beter . dit werd meteen geregeld.

P. M
12-08-2023

Prima service Erg tevreden over technische uitleg en repatities

Toyota eigenaar
03-08-2023

Goede service Kom hier al jaren, je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Service is top.

RonvB
14-07-2023

prima service, doe zo voort ! Zeer klantvriendelijk, klare en duidelijke afspraken

R.J.J. V
29-04-2023

Toyota eigenaar
20-04-2023

Top ! Gewoon zoals het hoort, een pluim !

R.H. E
16-02-2023

Goede service We zijn uitstekend geholpen door de afdeling verkoop en de werkplaats.

Toyota eigenaar
10-02-2023

Prima bedrijf. Voor mij is Garage Cappendijk een heel erg klantvriendelijk bedrijf wat al jaren naar alle tevredenheid het onderhoud aan mijn auto uitvoert.

E. v. Vliembergen
26-01-2023

Super goede en klantvriendelijk benadering Ik ben heel tevreden met diensten van deze garage, klantvriendelijk en proffessineel

Toyota eigenaar
23-11-2022

Prima service Zeer tevreden over het personeel en de service

H. de Ru
17-11-2022

Prima bedrijf Goede service, klantvriendelijk en punctueel.

Bart van den Brande
10-11-2022

Top garage Vanaf het bestellen van de auto tot aan de levering van de auto altijd goed geïnformeerd en netjes en vriendelijk geholpen. Leuke en aardig personeel!

J.de Brouwer
27-10-2022

Service OK, Louwman moet niet blijven bellen via waarschijnlijk callcenter!!!!! Zoals gewoonlijk alles zoals afgesproken. Vond echter het herhaald bellen door callcenter van Louwman beetje vervelend, daar ik al had aangegeven rechtstreeks met garage Cappendijk contact te nemen voor geschikt moment. Gelukkig werken in deze garage wel mensen. Lof!

F. N.
21-10-2022

Begrijpen de klant! Klant en service gericht, beter kan het haast niet bij Toyota Cappendijk Terneuzen

E.J. V
06-10-2022

Goede service voor zover ik kan nagaan. Wel vriendelijk en heel behulpzaam, zoals het ophalen en terugbrengen van de auto.

Toyota eigenaar
05-10-2022

Goede service omdat je er goed geholpen wordt, goede afpraken kan maken, bieden goede service, zijn vriendelijk en behulpzaam

R.E.E. V
11-07-2022

plezierige ervaring De wijze waarop Toyota Cappendijk mij op tijd mededeelt dat mijn auto toe is aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt en de daaraan gebonden kosten, kan een voorbeeld zijn voor de gehele autobranche. Zo ook de contacten tijdens de werkzaamheden tav opduikende aandachtspuntjes zie ik als attentie. De vriendelijkheid van de medewerkers ervaar ik als zeer plezierig en als bewijs van uitstekend vakmanschap. deze ervaringen hoor ik zeldzaam over andere bedrijven. Het bewijst hoe goed Cappendijk zijn reputatie continueert.

E.G. van Bergen
07-07-2022

Top bedrijf Ik word altijd vlot en voorkomend geholpen.

W.C. S
01-07-2022

Ik heb al circa 15 jaar goede ervaring met deze dealer.

Toyota eigenaar
24-06-2022

Nieuwe toyota aygo x wat een geweldige auto

Toyota eigenaar
23-06-2022

Goede service! Vriendelijk geholpen, en netjes op mijn werk afgezet!!

E.M. R
21-04-2022

Hele goed review Super tevreden !

A.J. V
03-04-2022

Onderhoud Prima service

J.J. G
10-03-2022

Zeer goede service Zeer tevreden zoals altijd

Toyota eigenaar
02-02-2022

Uitstekende benadering naar de klant . Heel tevreden hoe ik als klant word behandeld, met name de service is prima.

A.C. S
07-01-2022

Geweldig Geweldig goede service en algemene kennis. Auto voldoet meer dan ik verwacht had. De nazorg hebben wij als zeer positief ervaren.

B.G. T
07-01-2022

Alles klopt. Zowel de medewerkers van de verkoop als de receptie als de werkplaats zijn top. Je wordt er door iedereen fantastisch geholpen. Echt top.

Marie-jeanne Van den Bergen
21-12-2021

Goede service en kwaliteit Super tevreden en heel vriendelijk personeel En Super service voor onderhoud van onze auto's

P. Leeraert
13-12-2021