9,4
1.125 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.125 beoordelingen

Filter

Geweldige service. Wij zijn zeer tevreden over de service en over het contact met de dealer in Terneuzen. Zeker aanbevelenswaardig!

Toyota eigenaar
19-01-2024

Betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk en deskundig

P. Schellekens
04-01-2024

Gewoon goed. Altijd vriendelijk personeel, bakje koffie, krantje als je effe wilt wachten. Heb nu 180000 km op de teller en alleen aircopomp kapot gehad.

R. G
29-12-2023

Zoals altijd, alles netjes geregeld en uitgevoerd conform de afspraak. Mijn Toyota dealer : Top ! Zoals altijd wordt alles netjes geregeld en uitgevoerd conform de afspraak.

Bart van den Brande Hulst
09-11-2023

onderhoud toyota Altijd heel correct, in advies en uitvoering

Toyota eigenaar
20-10-2023

Heel betrouwbare dealer TIJDENS DE VELE JAREN DAT IK BIJ DEZE TOYOTA-GARAGE KOM, BEN IK ALTIJD VRIENDELIJK EN VAKKUNDIG BEHANDELD. ALTIJD BEREID BEHULPZAAM EN BEKWAAM PERSONEEL.

G.A. LENSEN
29-09-2023

Goede service Te vrede

R. K
20-09-2023

Tevreden Jarenlang een ander merk gereden, maar sinds ik overgestapt ben naar Toyota zou ik niet meer terug willen. De auto is perfect en de service van Toyota ook

Toyota eigenaar
07-09-2023

goede service en correct personeel. onderhoudsbeurt geslaagd. vriendelijk personeel. de stofzuigbeurt kon beter . dit werd meteen geregeld.

P. M
12-08-2023

Prima service Erg tevreden over technische uitleg en repatities

Toyota eigenaar
03-08-2023

Goede service Kom hier al jaren, je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. Service is top.

RonvB
14-07-2023

prima service, doe zo voort ! Zeer klantvriendelijk, klare en duidelijke afspraken

R.J.J. V
29-04-2023

Toyota eigenaar
20-04-2023

Top ! Gewoon zoals het hoort, een pluim !

R.H. E
16-02-2023

Goede service We zijn uitstekend geholpen door de afdeling verkoop en de werkplaats.

Toyota eigenaar
10-02-2023

Prima bedrijf. Voor mij is Garage Cappendijk een heel erg klantvriendelijk bedrijf wat al jaren naar alle tevredenheid het onderhoud aan mijn auto uitvoert.

E. v. Vliembergen
26-01-2023

Super goede en klantvriendelijk benadering Ik ben heel tevreden met diensten van deze garage, klantvriendelijk en proffessineel

Toyota eigenaar
23-11-2022

Prima service Zeer tevreden over het personeel en de service

H. de Ru
17-11-2022

Prima bedrijf Goede service, klantvriendelijk en punctueel.

Bart van den Brande
10-11-2022

Top garage Vanaf het bestellen van de auto tot aan de levering van de auto altijd goed geïnformeerd en netjes en vriendelijk geholpen. Leuke en aardig personeel!

J.de Brouwer
27-10-2022

Service OK, Louwman moet niet blijven bellen via waarschijnlijk callcenter!!!!! Zoals gewoonlijk alles zoals afgesproken. Vond echter het herhaald bellen door callcenter van Louwman beetje vervelend, daar ik al had aangegeven rechtstreeks met garage Cappendijk contact te nemen voor geschikt moment. Gelukkig werken in deze garage wel mensen. Lof!

F. N.
21-10-2022

Begrijpen de klant! Klant en service gericht, beter kan het haast niet bij Toyota Cappendijk Terneuzen

E.J. V
06-10-2022

Goede service voor zover ik kan nagaan. Wel vriendelijk en heel behulpzaam, zoals het ophalen en terugbrengen van de auto.

Toyota eigenaar
05-10-2022

Goede service omdat je er goed geholpen wordt, goede afpraken kan maken, bieden goede service, zijn vriendelijk en behulpzaam

R.E.E. V
11-07-2022

plezierige ervaring De wijze waarop Toyota Cappendijk mij op tijd mededeelt dat mijn auto toe is aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt en de daaraan gebonden kosten, kan een voorbeeld zijn voor de gehele autobranche. Zo ook de contacten tijdens de werkzaamheden tav opduikende aandachtspuntjes zie ik als attentie. De vriendelijkheid van de medewerkers ervaar ik als zeer plezierig en als bewijs van uitstekend vakmanschap. deze ervaringen hoor ik zeldzaam over andere bedrijven. Het bewijst hoe goed Cappendijk zijn reputatie continueert.

E.G. van Bergen
07-07-2022

Top bedrijf Ik word altijd vlot en voorkomend geholpen.

W.C. S
01-07-2022

Ik heb al circa 15 jaar goede ervaring met deze dealer.

Toyota eigenaar
24-06-2022

Nieuwe toyota aygo x wat een geweldige auto

Toyota eigenaar
23-06-2022

Goede service! Vriendelijk geholpen, en netjes op mijn werk afgezet!!

E.M. R
21-04-2022

Hele goed review Super tevreden !

A.J. V
03-04-2022