9,4
1.087 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.087 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk, efficient en goede koffie.

Th Baert (Hulst)
26-11-2020

Bij Cappendijk werken gedreven mensen met oog op service.

Dries Okhuysen (Hulst)
26-11-2020

Na de 2de Toyota ben ik er al wat meer bekend dan loopt het toch wat vlotter, ook de uitleg, tenslotte zelfde model (chr) als de vorige. Alleen door de covid maatregelen loopt het anders dan normaal.

William Dhondt (Westdorpe)
26-11-2020

Bij autobedrijf Cappendijk zijn de medewerkers vriendelijk en punctueel. Je wordt als klant gewaardeerd en de service is top.

Bart van den Brande (Hulst)
19-11-2020

Klantvriendelijk.

Diana Herman (Hengstdijk)
12-11-2020

Prima service.

Marcel (Biervliet )
12-11-2020

Goede garage met prettige mensen die vakbekwaam zijn en altijd oplossinggericht handelen.

Frank de Ridder (Heikant)
12-11-2020

Op een vriendelijke en geduldige manier geholpen om de auto te vinden die het beste bij onze wensen past.

S.Stange (Breskens )
12-11-2020

Goede service, vakkundig en betrouwbaar.

Jacques Monteau (Oostburg)
05-11-2020

Goed bedrijf. Professionele mensen.

Gerard (Terneuzen)
29-10-2020

Gewoon alles in orde, zoals jezelf maar kunt wensen.

Anton Casteleijn (Groede)
29-10-2020

Goede en correcte service. En vriendelijk personeel.

Marc V Damme (Terneuzen )
22-10-2020

Vriendelijke ontvangst, prima rondleiding en uitleg door de showroom van de verkoper. Jammer dat we de monteur niet hebben gesproken.

Leen Dekker (Breskens)
22-10-2020

Er moest een pompje van de ruitensproeir vervangen worden. Eerst werd er een besteld die niet paste, daarna de goede geplaatst. De rekening viel me wel tegen.

cor kaijser (terneuzen)
22-10-2020

Ik word goed ontvangen met koffie, thee en een vriendelijk woord.

Mevr.C.deJonge (Axel)
19-10-2020

Fijne garage met fijn personeel, goed aanbod.

w klaassen (axel)
15-10-2020

Ze hebben ons heel goed geholpen bij de koop van onze auto (wij hadden specifieke wensen betreffende het leer). Toen er iets niet in orde was is het direct opgelost. Zeer vriendelijk. Dus kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Paul en Rienke de Buck (Zaamslag )
15-10-2020

Tevreden over deze garage.

dhr de Nijs
15-10-2020

Zeer goede firma, vriendelijk personeel.

Claerhoudt g. (Sluis)
08-10-2020

Klantvriendelijk.

herman van den bos (koewacht)
28-09-2020

Ben erg tevreden over Autobedrijf Cappendijk Terneuzen, zou er zo een nieuwe of 2de hands auto kopen

Arno De Waal (Hengstdijk)
25-09-2020

Overzichtelijk opstelling van de wagens in de showroom.

D. van der Zalm (Philippine)
21-09-2020

Omdat alles gewoon goed is, vriendelijk en vakkundig personeel.

J Langerak (Hulst)
21-09-2020

je wordt er gewoon netjes en goed geholpen verder geen klachten.

Harry Baas (Terneuzen)
10-09-2020

Al jaren trouwe klant vanwege de goede ervaringen, het vriendelijke en professionele personeel, je wordt er correct geholpen.

Ella Bovendeur (Terneuzen)
18-08-2020

Zéér vriendelijk en behulpzaam. Koffie gehad en vervangende auto.

R Kaijser (Nieuw namen )
14-08-2020

Afspraken worden worden goed uitgevoerd en als er bijkomende kosten zijn wordt er eerst overlegd.

JP van de Wege (Axel)
13-08-2020

Ben al jaren klant en zeer tevreden.

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
12-08-2020

Bij Cappendijk Toyota word je altijd eerlijk en correct behandeld, afspraken worden nagekomen, het klopt er altijd, en betalen hoort erbij, maar dat is overal. Je krijgt er waar voor je geld.

Dhr. J.A.M. Herwegh (Sint Jansteen)
12-08-2020

Ik ben zeer tevreden, ondanks de onduidelijke levertijden ivm corona is alles goed gegaan, ik kreeg ook goed advies toen de datum van de BPM wijziging dichterbij kwam zodat ik niet ineens een hogere rekening kreeg. De verkoper kwam zelf ook kijken toen mijn oude auto die niet meer kon rijden werd opgehaald. Al mijn speciale voorzieningen zijn netjes gemonteerd. Bovenop dat het gewoon een geweldige auto is waar ik heel blij van word, was het hele proces bij Autobedrijf Cappendijk een prettige ervaring.

Mevr. K.E. Kloos ('s-Heerenhoek)
07-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.