9,4
1.007 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.007 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende service van zowel de garage als de verkoop.

Herbert Jonkman
19-02-2020

Het cijfer 10 komt de mensen zeker toe,omdat wij privé en zakelijk geen verdere wensen hebben.

grootzwagers (ossenisse)
18-02-2020

Alles perfect geregeld

Ineke (Breskens)
05-02-2020

Betrouwbaar, goede service, klantvriendelijk.Afspraken worden stipt nagekomen. De werkzaamheden worden correct en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Jozef van Houte (St. Jansteen)
05-02-2020

Goede service en een prettige receptie en een goede ontvangst. Alle lof.

Jan de Putter (Terneuzen)
05-02-2020

Altijd een prettige ontvangst en persoonlijke belangstelling, goede uitleg, lekkere koffie en vakkundig personeel! Cappendijk is al meer dan 25 jaar mijn garage

Marijke Fassaert (Terneuzenh)
29-01-2020

Goede serviceKlant vriendelijk

L M Kalle (Oostburg)
29-01-2020

Goede service vriendelijke mensen

Wesley Blowers (Hengstdijk)
29-01-2020

Hartelijk ontvangst/behandeling. Prima service. Vakkundig handelen.

Wim Koster. (Terneuzen.)
29-01-2020

Klantgericht klantvriendelijk bekwaam bedrijf

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
29-01-2020

goede service / duidelijke afspraken

E.E.J De Bock (Westdorpe)
28-01-2020

Prijsopgave viel qua hoogte tegen (kleine onderhoudsbeurt in combinatie met APK). Uiteindelijke factuurbedrag was nog hoger. Redenen om in de toekomst te onderzoeken of deze dealer nog concurrerend is voor onderhoudsbeurt / APK.

C. Bonte (Aardenburg)
22-01-2020

goede service

h wieme (philippine)
21-01-2020

zeer tevreden

Ramazan Ince (Sas Van Gent)
15-01-2020

Vakkundig en vriendelijke personeel niets is teveel ,om de klant naar de zin te maken

Joke Rouw
15-01-2020

Goede service al jarenlang. Vriendelijke ontvangst aan de balie.

H. Risseeuw (Biervliet)
30-12-2019

Vriendelijk oprecht Gezelig

frans .Krieckaart (Terneuzen)
18-12-2019

Alles ging naar wens

EHoevers (Terneuzen)
11-12-2019

Ik rijd nu 15 jaar Toyota, inmiddels de 3e. Ben nog nooit in panne gevallen. Mede dank de goede support van alle medewerkers bij Cappendijk Toyota.

Dhr. W. Dieleman
04-12-2019

De mensen van dit bedrijf zijn erg klantvriendelijk, denken mee met de klant en staan open voor input van de klant. Het bedrijf ziet er netjes, verzorgd en uitnodigend uit.Het is een aangenaam bedijf om als klant te vertoeven.

J.van den Bout
04-12-2019

Auto technisch goed maar qua mijn wensen minder

Michiel (Oostburg)
04-12-2019

Goede service. Vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen

Albert Jonkman (Terneuzen)
04-12-2019

Prettige ontvangst duidelijke afspraken en een goede service.

Coen Fourdraine (IJzendijke)
29-11-2019

Alles is daar tot in de puntjes geregeld !!Volgens mij zijn er geen verbeteringen mogelijk.

Dhr. Adri d'Hont (Kuitaart.)
27-11-2019

We kennen de garage al jarenlang omdat we steeds Toyota rijden. We worden altijd correct, vlot en netjes behandeld als we een afspraak maken. Gaan we zelf dan kunnen we met de fiets naar Terneuzen. maar meestal wordt de wagen door de monteur bij ons aan huis opgehaald en weer teruggebracht. Ook over de kosten zijn nog nooit strubbelingen geweest. Er wordt ook altijd contact opgenomen als er bij grote beurten iets extra's moet worden gedaan.

Theo van de Vijver (Clinge)
22-11-2019

Deskundig, klantvriendelijk, kwaliteit

Francois Lauret (Terneuzen)
22-11-2019

Dealer is klantgericht. Komt (eventueel) met een oplossing.

Jac van den Bruele (Oostburg.)
19-11-2019

Men doet wat beloofd wordt

H. J. Veldhoen (Hulst)
19-11-2019

Bij Cappendijk heeft een proffesionele uitstraling en aanpak dat zie je in alles

Dries Okhuysen (Hulst)
19-11-2019

Perfect onderhouden voor acceptabele prijs.

Johny A.P. Swagemakers (Koewacht)
12-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.