Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

945 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijkheid en doet wat het beloofd.

Mevr. de Leeuw
24-07-2019

Leuk en spontaan contact met medewerkers en ten aanzien van levering alles netjes geregeld!

Danny Elve (Terneuzen)
23-07-2019

Toyota is een zeer goed merk, garage medewerkers zijn erg vriendelijk en bekwaam.

Wim Dreves (Terneuzen)
23-07-2019

Zeer goede service en plezierige verkoper om zaken mee te doen. Helemaal TOP.

Dhr. B. Tanghe (Terneuzen)
23-07-2019

Prima ontvangst, zeer goede info, vriendelijke mensen.

Rudolf de Bruyn (Sas van Gent)
23-07-2019

Super vriendelijk eerlijk en duidelijk geholpen

Roose /muusz (Terneuzen)
23-07-2019

Vriendelijk en alle tijd voor de uitleg van nieuwe auto.

Diana Bisschop (Hulst )
23-07-2019

Goede ontvangst, goede uitleg, uitstekende inruil. Nette afwikkeling voor de nieuwe Toyota.

R. Sonnevijlle (Breskens )
23-07-2019

-

W. kamoen (Spui)
23-07-2019

Ik kan mij geen ander bedrijf bedenken die boven dit bedrijf uitsteekt. Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben altijd op een correcte wijze behandeld. Staan waar mogelijk is altijd voor je klaar. of het nu de directeur is of verkoper werkplaats medewerker of de receptie. Eén groep die de belangen van Toyota op een perfecte manier behandeld.

Meeusen Johny (Axel 4571 XM huisnummer 11)
23-07-2019

Omdat alles goed gaat, afspraak maken, auto wordt opgehaald, indien reparatie word je gebeld, afspraken komen ze na. Hoog vertrouwensniveau.

dhr van Bunder
15-07-2019

service beurt is snel en goed

F Boogaard (Aardenburg)
11-07-2019

Goede service, communicatie en klantgerichtheid

Dhr. de Meij
11-07-2019

Goede garage, leuke vlotte medewerkers. Niets is te veel.

Jef (Terneuzen)
11-07-2019

Vriendelijk, goede service en correct

Jan Roose (Terneuzen)
11-07-2019

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig. Altijd.

Dhr C. Vam
09-07-2019

Vakbekwaam personeel, vriendelijke receptie, lekkere koffie

Jan Borgdorff (AXEL)
04-07-2019

Gewoon prettig personeel en goede verkopers

Fred Pot (Aardenburg)
04-07-2019

mensen zijn van goede wil en kundig

Dhr L.Bakker
12-06-2019

Je wordt er zeer correct en vriendelijk geholpen

Frans Verpoorten (Oostburg)
07-06-2019

vriendelijk en duidelijk contact met bali medewerkersduidelijke uitleg betreffende uitgevoerde werkzaamheden aan de auto.Rekening correct volgens gemaakte afspraken.

Eddy Kroes (Sint.Jansteen)
31-05-2019

Een zeer betrouwbare dealer

F. Acda (Axel)
24-05-2019

Worden altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Dhr. C. Baris (Breskens )
22-05-2019

De receptie heeft 'n vriendelijke uitstraling. Gemaakte afspraken zijn helder en wordt nauwgezet uitgevoerd. Geen onduidelijkheden over kosten. Over eventuele extra kosten wordt tevoren overleg gevoerd.

Kees de Kooning (Hulst )
22-05-2019

vriendelijk wacht ruimt goed

Mevr M v d Vijver (Aadenburg)
22-05-2019

Geen klachten te melden over Toyota Cappendijk, Je wordt reuze goed geholpen, kopje koffie tijdens wachttijd, vriendelijk behulpzaam personeel. wij zijn zeer tevreden.

L.L. vd Hooft
17-05-2019

Prima bedrijf

F.Luijcks (Hulst)
08-05-2019

Vakkundige en behulpzame monteurs. Fijne en prettige ontvangst aan de receptie en meedenkend.

Frank de Ridder
08-05-2019

Hoger cijfer is nietwenselijk want dan krijgen ze streken

Paul cappendijk (Hulst)
08-05-2019

Altijd netjes en correct te woord staan en werkzaamheden uitvoeren.

Dhr. William Asselman (Kloosterzande)
03-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.