9,4
1.087 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.087 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

L Dieleman - Faas (Terneuzen)
11-03-2021

Tot nu toe tevreden.

Mevr R Dierickx (Hoek)
05-03-2021

Ben al meer dan 30 jaar een tevreden klant.

G.M.Bun
01-03-2021

Alles tot volle tevredenheid verlopen van begin tot eind! Er was slechts 1 spelbreker, die corona-griep.

Rob Elders (Vlissingen)
25-02-2021

De service is prima.

Joke van der Molen (Zaamslag)
22-02-2021

Prima service, goede ontvangst, werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

I.C. Oubrie (Oostburg)
22-02-2021

Goede service, al jaren!

H. Risseeuw (Biervliet)
11-02-2021

Prettig bedrijf wat zijn afspraken na komt.

A.Kramer Freher
11-02-2021

Kom daar al jaren en ben er zeer tevreden over. Een goed klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. Tevens kwalitatief zeer goed. Nog nooit problemen gehad met dit bedrijf. Indien de auto uit een beurt komt merk je dit erg goed. Auto draait en loopt dan weer als een tierelier.

Arnold du Puy (IJZENDIJKE )
11-02-2021

Goede service, vriendelijk behulpzaam personeel.

Ramazan Ince (Sas van Gent)
29-01-2021

Vriendelijke medewerkers, ook aan de receptie, prijsopgave vooraf en bij verdere reparaties die nodig zijn eerst overleg met prijsopgave, kundige monteurs.

Jan de Putter (Terneuzen)
29-01-2021

Tijdens een jaarlijkse onderhoud van mijn vorige auto 2018 was mijn vraag om de navigatie te updaten (had een voucher gekocht bij mijn vorige Toyota dealer), waren ze vergeten te doen. Dezelfde vraag gesteld in 2019 kreeg toen het antwoord de voucher is verlopen, was maar 3 jaar geldig.

j Tanghe
28-01-2021

Volledig tevreden over deze dealer. Aangename en vriendelijke medewerkers geven een vakkundige service. TOP !

Edy van Vliembergen (Graauw.)
21-01-2021

Alles correct verlopen! Was door het coronavirus allemaal anders dan anders verlopen, de Toyota Aygo is netjes hier voor de deur afgeleverd CHAPEAU!

mevr.Madelein Kruijsse
21-01-2021

Leveren goede service en kwaliteit, behulpzaam en vriendelijk personeel.

R. Smolenaers
21-01-2021

Goede, duidelijke afspraken. Auto werd opgehaald en weer thuisgebracht door monteur uit de buurt. Prijsopgave vooraf. Zeer klantvriendelijk.

Wilfried Gijsel (Axel)
18-01-2021

Zeer klantvriendelijk.

Wilfried Nielen (Terneuzen )
14-01-2021

Service is uitstekend, vooral het meedenken over wat voor mij persoonlijk gunstig is om te laten uitvoeren tijdens een beurt. B.v. een update van de gps kaart laten maken, er was namelijk een speciale aanbieding van Toyota waar ik gebruik van heb gemaakt

A. Schakel (Hulst)
11-01-2021

Prima service, prettige medewerkers.

B.Moubis (Hulst)
05-01-2021

Flexibel in de planning, vriendelijke ontvangst, prima vervangend vervoer via leenfiets, snelle afhandeling en goede terugkoppeling over beurt werkzaamheden en terugroepactie.

Cees van Houwelingen (Terneuzen)
28-12-2020

Prima service.

theo appels (kloosterzande)
28-12-2020

Zodra bij binnenkomst is het ontvangst al hartelijk, het aangeboden koffietje smaakt ook altijd. Niet alleen word altijd maar weer naar die auto gevraagd maar ook naar zaken in het algemeen, dit is iets wat ik zeer op prijs stel omdat in deze moderne wereld altijd maar alles over prestatie gericht gaat. Het is gewoon een fijn gevoel daar bij de mensen van de Toyota.

M R de Crook (Terneuzen.)
28-12-2020

Hartelijke ontvangst, duidelijke afspraken, goede service.

C. Liefting (Terneuzen)
17-12-2020

Perfecte en afgesproken prijzen.

Ronald Bonsel (Axel)
16-12-2020

Ik word altijd correct behandeld en te woord gestaan

JP van de Wege (Axel)
16-12-2020

Goed geholpen en vriendelijk.

P zagers (Aardenburg )
16-12-2020

Alles keurig geregeld, goede communicatie en klantvriendelijke medewerkers.

Danny Elve (Terneuzen)
10-12-2020

Er wordt naar je wensen geluisterd. Verkoper is zeer kundig. Je voelt je een klant en geen nummer.

Marie-jeanne Van den Bergen (Zaamslag)
07-12-2020

Goede service, en staan altijd voor je klaar.

CC Mirrer (Axel)
03-12-2020

Alle medewerkers zijn kundig en heel vriendelijk.

Mevr. J van der Meer van der Peijl (Terneuzen)
03-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.