9,4
1.007 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.007 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed verzorgde showroom, lekkere koffie.

Dhr. A. van Kakerken
21-05-2020

Mijn auto wordt opgehaald en komt keurig terug, erg blij dat men dit doet.

mevr.C.Vermeerssen-van Veen
21-05-2020

Gewoon goede garage met vriendelijk personeel. En altijd tevreden over alles.

Caroline Mirrer (Axel)
21-05-2020

vlotte onderhandelingen, correcte prijs, verkoper kan zich inleven in onze noden en wensen, en nam uitgebreid de tijd bij het afleveren van onze nieuwe auto.

Rudy Van Renterghem (Aardenburg)
21-05-2020

Service, kantvriendelijkheid, correct, reeds jaren tevreden klant.

Dhr. Marc F De Hertogh (Overslag)
15-05-2020

Afspraken en de uitvoering van de te verrichten werkzaamheden worden accuraat en stipt nagekomen en uitgevoerd.

Frans Colman (St. Jansteen)
15-05-2020

Altijd zeer goede, duidelijke en vriendelijke service.

Dennis De Wolf (Terneuzen)
14-05-2020

Solide bedrijf, niet al te veel poespas. Er kan veel geregeld worden.

Willem vanVeen (Goes)
14-05-2020

ik beoordeel Cappendijk B.V. met een 10, omdat ik altijd vakkundig en correct behandeld word, nooit geen probleem na een uitgevoerde beurt. Veel waar voor je geld.

Dhr. J.A.M. Herwegh (Sint Jansteen)
29-04-2020

Je wordt er correct en snel geholpen.

Ko Geluk (Axel)
29-04-2020

De Verso heeft weer zijn grote beurt gehad. In Corona tijd. Balie was goed afgeschermd (1,5 meter voorschrift), Er is tijdens de beurt gebeld voor een kleine extra ingreep en de leenfiets deed het ook prima. Niets te klagen dus. Ga zo door.....

Piet Kentin (Terneuzen)
29-04-2020

omdat ik netjes ben behandeld.

n j beun-sinon (biervliet)
29-04-2020

Goed ontvangst, vriendelijk personeel goede uitleg.

Rudolf de Bruyn (Sas van Gent)
23-04-2020

Alles prima geregeld vanaf aankoop tot inmiddels uitgevoerde bandenwissel, correcte medewerkers en prima communicatie.

Danny Elve (Terneuzen)
17-04-2020

Correcte en eerlijke 1' onderhoudsbeurt van mijn wagen.

Mevr Carla
17-04-2020

Zeer betrouwbaar en goede dealer.

Dhr. A. van der Lijcke (Terneuzen)
17-04-2020

Het straalt positief uit naar klanten en geeft een gevoel van kennis en klantvriendelijkheid.

frans van Waes
17-04-2020

Prettige enthousiaste mensen, meedenkend en oplossingsgericht handelen.

Dhr F de Ridder
17-04-2020

We zijn al jaren zeer tevreden over deze dealer, inmiddels is het team medewerkers bekend voor ons.

J.L. van Gastel (Kruiningen)
26-03-2020

Vriendelijke, persoonlijke benadering. Personeel doet echt haar/zijn best voor je.

N. Uneputty
26-03-2020

De service is altijd prima en het maken van een afspraak (leenfiets e.d.) altijd prima voor elkaar. De prijzen van een kleine beurt zijn echter aan de hoge kant (voor hetgeen er gedaan wordt) maar daar kan Cappendijk niets aan doen.

jos van westen
26-03-2020

Klantvriendelijk, goede service, goed personeel.

dhr.A. de Ridder
26-03-2020

Men staat altijd voor je klaar. Men verleent uitstekende service. Alle vragen worden beantwoord. Er is altijd vervoer als het wat langer duurt met bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Als je blijft wachten wordt er spontaan koffie aangeboden.Met andere woorden een klantvriendelijk en gedegen bedrijf.

Sjaak Sanders (Terneuzen)
26-03-2020

Ruime garage, mooie showroom, nette service en medewerkers.

Annelien Martens (Terneuzen )
19-03-2020

Tevreden.

M v d Vijver (Aadenburg)
19-03-2020

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Geldof
13-03-2020

Goede service, vriendelijke mensen en meedenkend.

fam Ornek
05-03-2020

De ontvangst door de dealer was prima. Alleen het inruilaanbod wat door de importeur werd beloofd, werd bij lange na niet gehaald. Daar zat een verschil van € 1500 minder in.

A.Kramer Freher (Sint Jansteen)
05-03-2020

We zijn tevreden over de garage. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Vooraf wordt een kostenplaatje gemaakt en als er iets verandert wordt dat aangegeven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Fam. van Iwaarden (Hoek)
19-02-2020

Goede ontvangst ,duidelijke uitleg over de mogelijkheden(types auto)

Cor Goossen (Terneuzen)
19-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.