9,4
1.069 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.069 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service, prettige medewerkers.

B.Moubis (Hulst)
05-01-2021

Flexibel in de planning, vriendelijke ontvangst, prima vervangend vervoer via leenfiets, snelle afhandeling en goede terugkoppeling over beurt werkzaamheden en terugroepactie.

Cees van Houwelingen (Terneuzen)
28-12-2020

Prima service.

theo appels (kloosterzande)
28-12-2020

Zodra bij binnenkomst is het ontvangst al hartelijk, het aangeboden koffietje smaakt ook altijd. Niet alleen word altijd maar weer naar die auto gevraagd maar ook naar zaken in het algemeen, dit is iets wat ik zeer op prijs stel omdat in deze moderne wereld altijd maar alles over prestatie gericht gaat. Het is gewoon een fijn gevoel daar bij de mensen van de Toyota.

M R de Crook (Terneuzen.)
28-12-2020

Hartelijke ontvangst, duidelijke afspraken, goede service.

C. Liefting (Terneuzen)
17-12-2020

Perfecte en afgesproken prijzen.

Ronald Bonsel (Axel)
16-12-2020

Ik word altijd correct behandeld en te woord gestaan

JP van de Wege (Axel)
16-12-2020

Goed geholpen en vriendelijk.

P zagers (Aardenburg )
16-12-2020

Alles keurig geregeld, goede communicatie en klantvriendelijke medewerkers.

Danny Elve (Terneuzen)
10-12-2020

Er wordt naar je wensen geluisterd. Verkoper is zeer kundig. Je voelt je een klant en geen nummer.

Marie-jeanne Van den Bergen (Zaamslag)
07-12-2020

Goede service, en staan altijd voor je klaar.

CC Mirrer (Axel)
03-12-2020

Alle medewerkers zijn kundig en heel vriendelijk.

Mevr. J van der Meer van der Peijl (Terneuzen)
03-12-2020

Vriendelijk, efficient en goede koffie.

Th Baert (Hulst)
26-11-2020

Bij Cappendijk werken gedreven mensen met oog op service.

Dries Okhuysen (Hulst)
26-11-2020

Na de 2de Toyota ben ik er al wat meer bekend dan loopt het toch wat vlotter, ook de uitleg, tenslotte zelfde model (chr) als de vorige. Alleen door de covid maatregelen loopt het anders dan normaal.

William Dhondt (Westdorpe)
26-11-2020

Bij autobedrijf Cappendijk zijn de medewerkers vriendelijk en punctueel. Je wordt als klant gewaardeerd en de service is top.

Bart van den Brande (Hulst)
19-11-2020

Klantvriendelijk.

Diana Herman (Hengstdijk)
12-11-2020

Prima service.

Marcel (Biervliet )
12-11-2020

Goede garage met prettige mensen die vakbekwaam zijn en altijd oplossinggericht handelen.

Frank de Ridder (Heikant)
12-11-2020

Op een vriendelijke en geduldige manier geholpen om de auto te vinden die het beste bij onze wensen past.

S.Stange (Breskens )
12-11-2020

Goede service, vakkundig en betrouwbaar.

Jacques Monteau (Oostburg)
05-11-2020

Goed bedrijf. Professionele mensen.

Gerard (Terneuzen)
29-10-2020

Gewoon alles in orde, zoals jezelf maar kunt wensen.

Anton Casteleijn (Groede)
29-10-2020

Goede en correcte service. En vriendelijk personeel.

Marc V Damme (Terneuzen )
22-10-2020

Vriendelijke ontvangst, prima rondleiding en uitleg door de showroom van de verkoper. Jammer dat we de monteur niet hebben gesproken.

Leen Dekker (Breskens)
22-10-2020

Er moest een pompje van de ruitensproeir vervangen worden. Eerst werd er een besteld die niet paste, daarna de goede geplaatst. De rekening viel me wel tegen.

cor kaijser (terneuzen)
22-10-2020

Ik word goed ontvangen met koffie, thee en een vriendelijk woord.

Mevr.C.deJonge (Axel)
19-10-2020

Fijne garage met fijn personeel, goed aanbod.

w klaassen (axel)
15-10-2020

Ze hebben ons heel goed geholpen bij de koop van onze auto (wij hadden specifieke wensen betreffende het leer). Toen er iets niet in orde was is het direct opgelost. Zeer vriendelijk. Dus kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Paul en Rienke de Buck (Zaamslag )
15-10-2020

Tevreden over deze garage.

dhr de Nijs
15-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.