Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

945 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wij worden altijd vriendelijk te woord gestaan door alle medewerkers, dus zowel door de monteurs, receptioniste als de verkopers. Wij voelen ons altijd welkom bij onze dealer en waarderen de persoonlijke benadering, waardoor we ons geen nummer voelen, maar gewoon welkom.

J. Van Cuijck (Retranchement)
31-07-2014

goede service

Anoniem
30-07-2014

uitmuntend geholpen

Anoniem
29-07-2014

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid, een top garage waar ik tot tevredenheid al meer dan 20 jaar klant ben.

D. van Nugteren (Sas van Gent)
29-07-2014

vriendelijk en vakkundig advies. enthousiaste verkoper.

Jos van der Ha (Hulst)
24-07-2014

klantvriendelijkheid en service zijn erg goed, echter niets zal ooit perfect zijn. Vandaar een 8

Anoniem
23-07-2014

Prima service, vriendelijke en heldere uitleg..

Anoniem
23-07-2014

Betrouwbaar

Dhr. J. de Jong (Hulst)
22-07-2014

Anoniem
22-07-2014

Hulpvaardig en bereidwillig personeel

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijkheid, service, correctheid

Jan Roose (Terneuzen)
22-07-2014

in het algemeen is het een goede dealer komt zijn afspraken goed na afspraak = afspraak tijd = tijd, ik denk alleen dat ze in de computer meer over de auto / persoon neer moeten zetten bv bij info zo dat de medewerker snel kan inlezen als de klant belt dat ze gelijk op de zelfde golflengte zit als de klant bv wel of geen apk wanneer de auto is gekocht grote of kleine beurt enz.

Dominique Heimans (Vogelwaarde)
17-07-2014

alles op tijd en volgens afspraak

A.v.d.Velde (Sas van Gent)
17-07-2014

bij deze garage wordt je altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen en er wordt nog geluisterd als je problemen hebt

dhr theo biesbroeck (hulst)
17-07-2014

Zeer tevreden. Heb geen enkele klacht

Anoniem
16-07-2014

Wat ik verwachtte is volledig uitgekomen. Schept hoge verwachtingen voor de toekomst.

Anoniem
16-07-2014

Ik ben tot nu toe geheel te vreden en ook over de auto zelf

Anoniem
16-07-2014

Betrouwbaar, goede service, vriendelijk, redelijke prijzen

Mevr. M.P. Witte (Spui)
16-07-2014

ondanks veel werk , auto toch zeer snel binnen een dag klaar . top van de flexibiliteit van de medewerkers

kees van de wege (Axel)
16-07-2014

alles netjes uitgelegd. goede service ivm wegbrengen en ophalen. iedereen is vriendelijk

Anoniem
16-07-2014

goede service

Anoniem
16-07-2014

Vriendelijk personeel,goede uitleg en service.

Mevr.Aerts (Ossenisse)
10-07-2014

De openheid en betrouwbaarheid.

Jan adriaan Verdoorn (Terneuzen)
09-07-2014

De verkoper komt in allerlei opzichten vertrouwelijk,eerlijk en kundig over. Je bent hier bij t juiste adres om een nieuwe auto te kopen, waar je zelf alleen nog maar over gehoord heb.

Lucian van Hoeve (Axel)
09-07-2014

vriendelijke en nette behandeling.

Anoniem
08-07-2014

Snelle service, vriendelijk personeel.

Anoniem
08-07-2014

Het hele proces van aankoop is vlot en soepel verlopen.

Dhr ten Hoor (Terneuzen)
08-07-2014

Goed uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijk , informatief

Anoniem
08-07-2014

Kom afspraak na.

Anoniem
08-07-2014

Goede service, communicatie en kennis van zaken.

Anoniem
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.