9,4
1.007 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Cappendijk

9,4

1.007 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

DUIDELIJKE AFSPRAKEN DIE ALTIJD CORRECT WORDEN NAGELEEFD

EWIT TANIS (TERNEUZEN)
20-10-2014

Goede service!

Anoniem
16-10-2014

Ik voel mij daar op m,n gemak , word met respect geholpen (het is mijn dealer)

Tiny Saveur (Terneuzen )
14-10-2014

Had de dealer/werkplaats al van mijn tevredenheid op de hoogte gebracht.

dhr E. G. van Bergen (Breskens)
08-10-2014

Vriendelijk en duidelijk qua kostenindicatie

Leon van de Sande (Terneuzen)
08-10-2014

vakmanschap

Anoniem
08-10-2014

We zijn keurig en correct behandelt, ze zijn vriendelijk en het onderhoud is goed verricht,wat wil je nog meer zou ik zeggen. alles was oké.

Anoniem
08-10-2014

Uitstekend onderhoud, onverwachte extra pluspunten, zoals gratis wasbeurt en gratis leenauto, informele sfeer.

Koen van Dijen (Hengstdijk)
08-10-2014

Klantvriendelijkheid op alle niveaus, goed vertrouwen in uitvoering servicebeurten.

Anoniem
08-10-2014

Mooie toonzaal en ontvangstruimte, vriendelijk personeel en een ongedwongen sfeer.

Anoniem
08-10-2014

Goede service en klantvriendelijk.

Anoniem
08-10-2014

De totale benadering.

B.A.H. Vervaet (Axel)
08-10-2014

Correcte en nette behandeling van de mensen en koffie en krantje bij het evt. Wachten! En het allerbelangrijkste, ze brengen en halen je van huis, erg fijn. Ben erg tevreden met de Toyota Auris hybride.

Anoniem
08-10-2014

Goede service

Anoniem
08-10-2014

Na komen afspraken Correcte behandeling

A.P.Nortier (Cadzand)
07-10-2014

Vriendelijke bediening, goede service inclusief passend vervangend vervoer

Cees van Houwelingen (Terneuzen)
03-10-2014

een algemeen goed gevoel

Anoniem
02-10-2014

Gewoon goed en degelijk.

Anoniem
01-10-2014

Goed verzorgde showroom,vriendelijk personeel. Afspraken worden netjes afgehandeld!

Lilian Provo (Axel)
01-10-2014

Doen wat ze beloven. Goede service.

Anoniem
01-10-2014

Correct, betrouwbaar en vakkundig

Lucian van Hoeve (Axel)
30-09-2014

Ze zijn eerlijk.

Leon kool (Kloosterzande)
30-09-2014

De ontvangst is altijd vriendelijk en ik word goed geholpen.

Annette Hamelink (Terneuzen)
30-09-2014

in alles zeer professioneel en behulpzaam, en bovendien heel erg vriendelijk.

Mevr.Bea Meertens-Bouckaert (Terneuzen)
29-09-2014

goede service, klantvriendelijk en alles goed geregeld.

Dhr. J. Swagemakers (Koewacht)
25-09-2014

betrouwbaar,accuraat, goede kwaliteit,goede service, vriendelijke receptie. etc.

Sep Terluin (Sas van Gent)
25-09-2014

Betrouwbaar en klantgericht.

Anoniem
24-09-2014

ben zeer tevreden

Anoniem
24-09-2014

omdat ik alleen goede ervaringen heb met deze dealer en de auto waarin ik .nu rijdt inmiddels de 5 de Toyota is die ik bij deze garage heb gekocht.

Mevr. A. J. Hitzert-Kraan (Kuitaart)
22-09-2014

snel, deskundig

G.A. Helms (Philippine)
22-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.