9,4
1.134 beoordelingen
Extragar_1140_tcm-22-107634.jpg

Toyota Extra garantie

Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar

Is uw officiële fabrieksgarantie van 3 jaar afgelopen? Laat uw Toyota garantie verlengen met 1 of 2 jaar met de Toyota Extra Garantie. Uw voordelen: geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico.
Voordelen Toyota Extra Garantie
 • Geen eigen risico en onverwachte reparatiekosten

 • Overdraagbaar bij de verkoop

 • Vanaf € 199,- (gebaseerd op 12 maanden Aygo)

Tarieven Extra garantie
Toyota garantie verlengen

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op een nieuwe Toyota. Na afloop kunt u deze periode met extra garantie verlengen met 1 of 2 jaar. Met de Toyota Extra Garantie heeft u geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico. De garantie is bovendien overdraagbaar. Het heeft dus een positieve invloed op de waarde van uw Toyota bij verkoop. U kunt kiezen voor een extra garantieperiode van 12 of 24 maanden, met een ruim aantal te rijden kilometers.

Dit valt onder Toyota Extra Garantie

Toyota Extra Garantie dekt de kosten die voortvloeien uit het plotseling uitvallen van mechanische en elektrische onderdelen of accessoires. Reparaties aan bijvoorbeeld de motor of het elektrische systeem worden vergoed. Kosten als gevolg van het gewone onderhoud of slijtage zoals bijv. het vervangen van ruitenwisserbladen of remblokken* vallen niet onder Toyota Extra Garantie.

Heeft u een probleem? Dan gaat u natuurlijk naar de Toyota dealer. Op vertoon van uw polisblad wordt de reparatie voor u uitgevoerd. Zonder eigen risico en zonder rekening na afloop.

Keuzes in Toyota garantie verlengen

Extra garantie is aan te vragen voor Toyota’s tot 3 jaar oud en met maximaal 100.000 kilometer op de teller. U kunt kiezen voor een verlengde garantieperiode van 12 maanden extra garantie (of tot max. 130.000 km) of van 24 maanden extra garantie (of tot max. 160.000 km).

Tarieven extra garantie

Veelgestelde vragen

Toyota garantie verlengen
 • Wanneer gaat de Toyota Extra Garantie in?

  De Toyota Extra Garantie gaat in op de dag dat de officiële standaard fabrieksgarantie afloopt. Dit is 3 jaar na aflevering van de nieuwe Toyota of zoveel eerder als de kilometerstand van 100.000 is bereikt. Overigens moet je wel vóór afloop van deze fabrieksgarantie laten weten dat je prijs stelt op Toyota garantie verlengen en de betaling hiervan aan de officiële Toyota dealer hebben voldaan.

 • Wie verleent de Toyota Extra Garantie?

  Je betaalt jouw premie direct en rechtstreeks aan de Toyota dealer. De Toyota dealer zal de premie aan Bovemij Financiële Diensten overdragen.

 • Hoe lang is de Toyota Extra Garantie geldig?

  Afhankelijk van de gekozen looptijd is het contract dat je hebt afgesloten 12 maanden extra garantie (of tot max. 130.000 km) of van 24 maanden extra garantie (of tot max. 160.000 km) geldig.

 • Zijn er reparatiekosten?

  Indien je een mankement constateert, kun je rechtstreeks met jouw Toyota dealer contact opnemen. Hij kan je adviseren hoe te handelen om te voorkomen dat de schade erger wordt. Probeer ook zo snel mogelijk het mankement te laten verhelpen. Elke reparatie die onder Toyota Extra Garantie valt, wordt voor je gratis uitgevoerd (arbeidsloon en onderdelen). Als er in het buitenland kosten gemaakt moeten worden, zul je deze eerst zelf moeten betalen. Echter, terug in Nederland kun je deze kosten vergoed krijgen. Maak samen met jouw Toyota dealer een declaratie; hij kan je daarbij goed helpen.

 • Wat gebeurt er als ik mijn Toyota verkoop?

  De Toyota garantie verlengen heeft een gunstige invloed op de waarde van jouw Toyota wanneer je besluit deze te verkopen tijdens de Extra garantieperiode. Het enige dat wij van je vragen is dat jouw Toyota wordt onderhouden volgens de richtlijnen van de fabriek.