9,4
1.134 beoordelingen
1223_TO_Actiepagina_ExtraInruil_Headervisual_1920x1080_nieuw

Yaris Cross Business Edition

Nu vanaf € 33.195,- of € 212,- netto bijtelling p/m*

Een krachtige vormgeving, comfortabel interieur, slimme hybridetechniek; de Yaris Cross is onweerstaanbaar. U rijdt tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder te laden. Verder bent u onderweg altijd ‘connected’, zodat u moeiteloos elke bestemming bereikt. Stap in vanaf € 33.195,- of € 212,- netto bijtelling p/m*.

toyota-yaris-cross-interieur-555x249.jpg
De voordelen van zakelijk hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot
Waarom kiezen voor de Yaris Cross Business Edition?

Bij de Toyota Yaris Cross Business Edition is alles van hoog niveau. Onze compacte SUV heeft een hoge zit, z’n interieur is verrassend ruim én volledig gericht op zakelijke rijder. Moet u regelmatig de stad in, dan zullen z’n wendbaarheid en dynamische rijeigenschappen u ook zeker aanspreken. En wat denkt van de nieuwste generatie Hybrid? Die is nóg schoner en efficiënter. In de Yaris Cross rijdt u dan ook tot wel 50% van de tijd elektrisch. Wilt u slim zakendoen met oog voor de toekomst? Kom dan langs voor een energieke proefrit.

toyota-yaris-cross-exterieur-1140x380.jpg
Yaris Cross Business Edition: zakendoen op hoog niveau

De Yaris Cross Business Edition is bijzonder veelzijdig. Naast een flexibel interieur met veel handige opbergvakken, beschikt onze compacte SUV dan ook over slimme innovaties. Standaard is hij uitgerust met o.a. achteruitrijcamera, Apple Carplay/Android Auto, multimediasysteem met 9” touchscreen. Zo blijft u altijd moeiteloos ‘connected’ met uw favoriete apps. Onderweg vergroot Toyota Safety Sense 3 uw veiligheid met features als Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist en Pre-Collision System. Avontuurlijk ingesteld? Bezoek dan de Toyota showroom en maak een proefrit in de Yaris Cross Business Edition.

toyota-yaris-cross-interieur-1140x380.jpg
De Yaris Cross Business Plus: nóg completer

De Business Plus uitvoering is de meest complete zakelijke uitvoering van de Yaris Cross. Ten opzichte van de Yaris Cross Business beschikt hij over de volgende extra’s; 17” lichtmetalen velgen, Smart Entry System, verwarmbare voorstoelen en een multimediasysteem met 10,5” touchscreen met realtime navigatie**. Zo vindt u eenvoudig de snelste weg naar uw bestemming.

Stel samen Brochure aanvragen

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 36,97% inkomstenbelasting.

** De functies van Toyota Smart Connect® Services zijn 4 jaar inbegrepen en daarna tegen betaling beschikbaar.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 30-09-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.