9,4
1.119 beoordelingen
Toyoya-Camry-Hybrid-Business-Plus-exterieur-schuin-voor-grijs

Toyota Camry Business Edition

Nu vanaf € 46.195,- of € 306,- netto bijtelling p/m*

Plan een proefrit Vraag brochure aan

De Toyota Camry Business Edition ademt stijl en luxe. Geniet van allerlei slimme innovaties waarmee u altijd ‘connected’ bent en moeiteloos elke bestemming bereikt. Met de nieuwe generatie Hybrid rijdt u bovendien tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. Nu vanaf € 46.195,- of € 306,- netto bijtelling p/m*.

Toyoya-Camry-Hybrid-Business-Plus-interieur
De voordelen van zakelijk hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot
Waarom kiezen voor de Camry Business Plus Edition?

Hij is elegant, bijzonder ruim en fraai afgewerkt. Daarbij levert de Camry verrassend schone en krachtige prestaties. En als Business Edition bezorgt hij u nog meer rijplezier, want deze uitvoering is volledig afgestemd op de zakelijke rijder. Hij is standaard voorzien van een automaat en dankzij de hybride aandrijflijn rijdt u deels elektrisch. Zonder stekker. Dat betekent een lager brandstofverbruik én minder CO₂-uitstoot. Comfortabel vooruit met oog voor de toekomst? Laat de technologie voor u werken en ontdek de Camry Business Edition.

Toyota-Camry-Hybrid-Business-Plus-interieur
Extra’s op de Camry Business Plus

De meest luxe zakelijke uitvoering van de Camry herkent u aan de 18” lichtmetalen velgen. Aan boord van de Business Plus Edition geniet u onder meer van; zwartlederen bekleding, armsteunen voor en achter en de mogelijkheid om draadloos uw smartphone op te laden. Verder is deze ultieme zakenauto uitgerust met het 9” Toyota Touch® 2 Go Plus multimediasysteem met Apple Carplay/Android Auto. Zo bent u altijd ‘connected’ uw favoriete apps en playlists. Meer ontdekken? Bezoek uw dichtstbijzijnde Toyota dealer of maak meteen een proefritafspraak.

Stel samen Vraag brochure aan

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 30-09-2023 (uiterste registratiedatum 31-12-2023). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.